Background

Luck Child

De kop is er af, we zijn van start gegaan met de tournee van mijn nieuwe cd Luck Child!
Er is veel pers, en daaronder ook uitgebreide interviews.

De eerste recensie is binnen, en wel een hele mooie!
Van de Volkskrant: klik hier om te bekijken
 
Een heel mooi en uitgebreid gesprek staat op JazzNu.nl, geschreven door Rinus van der Heijden, met foto´s van Gemma van der Heijden!
Deze maand als gastredacteur hier mijn top 5 artikelen van het online magazine.

Uitgebreide NRC Next artikel van Amanda Kuyper.

Wil je het radio interview van Radio Kunststof nog eens beluisteren, klik dan hier.
 
Of het leuke interview bij Co de Kloet, meteen aan het begin van de uitzending.

 

Cor Bakker Ontvangt! Fay Claassen & Ivo Janssen
Hallo Lieve Vrienden,

de zomer is nog maar net voorbij, er is weer nieuws van mijn kant! Dit najaar ben ik onderweg met Cor Bakker Ontvangt! Samen met twee grootheden aan de piano, Cor Bakker en Klassiek pianist Ivo Janssen! Met repertoire van Jazz tot Klassiek, een programma wat ontroert en verblijdt, ik heb er lang naar uitgekeken!

Het eerste theater concert van het seizoen begint op dinsdag 13 september in het CC Griffioen in Amstelveen (reserveer hier). De première is op 26 september in de Meervaart in Amsterdam (reserveer hier)

Spektakel gegarandeerd met deze twee grootheden uit de lichte muziek en de Klassieke richting! Muziek van o.a. Art Tatum, Clare Fisher, Brahms, Beatles, Schubert en de Vlooienmars en meer verrassende wendingen!

Liefs,
Fay

12.08.2016 Amsterdam Concertgebouw

Op 12 Augustus is het `A Glorious Tribute to Rita Reys` concert in de grote zaal van het Concertgebouw, ik verheug me enorm erop samen met het Jazz Orchestra van het Concertgebouw en gasten zoals Greetje Kauffeld, Ronald Douglas en Ack van Rooijen een ode aan onze Nederlandse Jazz Diva te brengen en samen te zingen/spelen!

Natuurlijk samen met het Trio Peter Beets, en ik zal samen met Peter Beets, Ruud Jacobs en Martijn van Iterson een speciale versie doen van Rita´s `Zon in Scheveningen`, een première!
 
Op het balkon van de grote zaal zijn nog kaarten te bestellen, van boven zie je heel mooi dat de grote zaal in een enorme jazzclub is om getoverd!
 
Dit is uw kans om bij dit unieke muzikale moment aanwezig te zijn, en Rita Reys haar muzikale nalatenschap samen te vieren!

Bestel nu nog de laatste kaarten!

DownBeat Magazine

I made it to the DownBeat Magazine Critics Poll !! yippie !!

  • 01.04.2017

    Verkadefabriek

    Den Bosch (AT)

See more concerts